•  Bouwtekening op maat nodig?

  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

  • Goed tekenwerk voor een eerlijke prijs

  • Diverse Lpg onderdelen voor het tanken..

Welkom bij Hodam Handelsonderneming

Wij zijn een jonge dynamische handelsonderneming gespecialiseerd in zowel bouwkundig tekenwerk als de verkoop van Lpg en gas aanverwante artikelen, ook voorzien wij u van advies en denken mee in oplossingen. Als handelsonderneming houden wij ons bezig met de exploitatie van verschillende webshops in binnen- en buitenland. Deze webshops zijn vooral gericht op onze hoofdactiviteiten; Lpg en gas aanverwante artikelen. Kortom; zoekt u kwalitatief goede onderdelen en een scherpe prijs dan bent u bij Hodam aan het juiste adres!


De Euronozzle ook bekend als de euroconnector is het nieuwste type lpg vulnippel. De euronozzle is op dit moment al officieel in gebruik genomen in zowel Spanje als Portugal, En word op korte termijn toegepast als de universele lpg vulnippel voor geheel Europa.
www.euronozzle.com

Deze messing Lpg Vulnippel van degelijke duitse kwaliteit maakt het mogelijk om uw gasfles te vullen met LPG en daarmee bespaart u maar liefst 50% in de kosten.
www.lpg-vulnippel.nl

Bezoek lpg-parts.com, dé webshop voor al uw water, gas en lpg aanverwante artikelen.
www.lpg-parts.com

Speelt u met het idee om te gaan bouwen of verbouwen, dan kunt u met een gerust hart bij ons terecht voor bouwkundig tekenwerk, een vergunningscheck en (advies bij) een vergunningsaanvraag. > lees verder